Let op je bezoekt nu de archiefsite. Bekijk de actuele website hier.

Let op deze site dient als archief.
Ga naar www.psycholoogwijnberg.nl voor de actuele website.

Kijk naar jezelf

De blinde vlekken van uw eigen karakter

Auteur(s): effrey Wijnberg
Verschijningsdatum: 01-01-1998
Uitgeverij: Lifetime, Utrecht
ISBN: 9789021530260
Verkrijgbaarheid: (Nog) niet verkrijgbaar

In ieder mens zit Iets van andere mensen. Daarom Is zelf kennis zo belangrijk. Want wie zichzelf kent, kent de mens. En mensenkennis Is nodig om vrienden te maken, zaken te doen of van je huwelijk een succes te maken. Maar de grote vraag is: wie bent u eigenlijk en boe komt u daarachter?

Psycholoog Jeffrey Wijnberg daagt u in zijn nieuwe boek uit om een eerlijke blik in de spiegel te werpen. Hij praat met u alsof u In zijn spreekkamer zit. Oog In oog, zonder tests of psychologische trucs, onderwerpt bij u aan een grondige zelfanalyse en confronteert u met vragen als:
* Hoe slim bent u?
* Hoe zelfverzekerd voelt u zich?
* Hoe komt u bij anderen over?
* Wat zijn uw gevoelige konten?
• Bent u in staat om te veranderen?
• Wat maakt u van uw leven?
*Bent u een persoonlijkheid?
Eén ding Is zeker: mensen zijn briljant in het verbergen van hun ware oord. Hun prestaties zijn Indrukwekkend, maar vaker dan we leuk, vinden, zijn we lui, moe, agressief, jaloers. bang. wantrouwig, hardleers, eenzaam, wraakzuchtig, egocentrisch of hebberig. In KIJK NAAR JEZELF smeekt het menselijk karakter om begrip en acceptatie. Wie dat kan, heeft reden om te lachen. En wie kan lachen om zichzelf is een aantrekkelijke partner, vriend of collega. Dat willen we immers allemaal?

Met illustraties
Afmetingen134x14x210 mm

kijknaarjezelf