Let op je bezoekt nu de archiefsite. Bekijk de actuele website hier.

Let op deze site dient als archief.
Ga naar www.psycholoogwijnberg.nl voor de actuele website.

Verbale intelligentie

De kracht van het woord

Lichaamstaal mag dan veelzeggend zijn, woordkunst is toch vaak de effectiefste manier om mensen te overtuigen, privé of op het werk. Niemand staat graag met zijn mond vol tanden of trekt in conflicten aan het kortste eind omdat hij verbaal de mindere is.
In dit boek reikt psychotherapeut Jeffrey Wijnberg een twintigtal gesprekstechnieken aan om beslissend te zijn in het contact. Als professioneel gespreksvoerder heeft hij een rijk arsenaal aan contactuele vaardigheden ontwikkeld.
Leer hoe u gesprekken met meer diepgang voert, hoe u anderen kunt overtuigen en motiveren, en hoe u klagers de baas kunt zijn.
Een aanrader voor iedereen die meer wil halen uit zijn contacten en niet omver geblazen wil worden door het verbale geweld van de ander.

Jeffrey Wijnberg is al ruim dertig jaar werkzaam als psychotherapeut. Eerder verschenen o.a. van hem bij Scriptum: Zachte heelmeesters, Horken & heksen, ‘Dat moet ik nog een plekje geven’, Het neurotisch handboek, en, samen met Jaap Hollander, Succes is ook niet alles en Provocatief coachen.

Komt uit in November 2012

 

Auteur(s): Jeffrey Wijnberg
Verschijningsdatum: 01-11-2012
Uitgeverij: Scriptum
Verkrijgbaarheid: Online / Boekhandel
Koop direct online

verbaleintelligentieboek